11. decembra 2014

Keď nečítate knihu, pozrite si seriál. 2/2

Pár dní prešlo a prinášam pokračovanie článku so seriály, ktoré si dobili moje srdce a odporúčam vám ich.

6. Arrow
Milionár Oliver Queen ako jediný prežije stroskotanie rodinnej jachty niekde v Pacifiku. Po piatich rokoch nedobrovoľného pobytu na opustenom ostrove, považovaným za mŕtveho sa vracia do rodného mesta, kde začína žiť život dvoch identít. Cez deň je bohatým dedičom a cez noc maskovaním hrdinom, ktorý bojuje so zločinom. 
Môj názor: Seriál, ktorý som strašne dlho odkladala a dostala som sa k nemu len pred mesiacom, keď som bola strašne dlho doma kvôli operácií a nemala som čo robiť. Už prvá epizóda vás nenechá chladným a odhalí vám pár tajomstiev. Je to seriál, ktorý ma tak vtiahol do deja, že stále čakám na novú epizódu a rozmýšľam, ale tajomstvá sa dozviem tentoraz. (a kedy sa Oliver a Felicity dajú dokopy :D ) Seriál vám určite odporúčam, ak máte radi tajomstvá, adrenalín, ale aj romantiku. 
Moje hodnotenie: 10/10(zase chcem dať viac, ale bohužiaľ sa nedá :( )


7. Two and a half man
Jeden do na pláži...jeden starší brat, ktorý žije pohodlným životom. To sa však zmení vo chvíli, keď na jeho dvere zaklope jeho mladší brat a oznámi mu, že sa rozvádza a nemá kde bývať. Ako bonus si privedie svojho desaťročného syna Jakea. /Obsah prvých častí :-) /
Môj názor: Tak tento seriál som sem proste musela dať. :D Práve som si totiž uvedomila, že je to seriál, ktorý je najdlhší, ktorý som videla a nevynechala som doteraz ani jedinú epizódu!! Kým tam bol Charlie a Jake, mala som seriál radšej, ale....ani teraz sa ho neviem vzdať. Určite seriál poznáte a ak máte chuť sa zasmiať, určite si ho pustite.
Moje hodnotenie: 8/10

8. White Collor
Neal utečie z väzenia 3 mesiace pred vypršaním trestu. Na jeho chytenie zavolajú chlapa, ktorému sa ho ako jedinému podarilo chytiť. Ten má problémy s vyriešeným prípadu a ako sa zná, Neal mu môže pomôcť. Neal ho presvedčí, že mu bude pomáhať bojovať so zločinom, bude nosiť GPS zariadenie a bude sa správať slušne výmenou za to, že aspoň tak sa dostane na slobodu. Vzniknú teda zaujímaví parťáci.  
Môj názor: Priznám sa, že som zatiaľ videla len šesť častí prvej série, ale aj tak vám ho sem dávať. Matt Bomer...to je vlastne dôvod, prečo som ho začala pozerať :D A nesklamalo ma to. Je to fakt super seriál, krimi, ale Matt tomu dáva svoj humor a....sexi telo, tvár, úsmev....ach <3 
Moje hodnotenie: 6/10 (dávam tak málo, lebo som ho ešte veľmi nevidela, ale moje hodnotenie tých málo častí, ktoré som videla je určite aspoň 9/10 :) 


9. Faking it
Seriál o dvoch kamarátka, ktoré túžia byť populárne, ale nedarí sa im to. Na jednej párty ich ich gay kamarát prehlási za pár a tým sa stávajú jediným lesbickým párom na škole a všetci ich začnú milovať. Kým niekto by sa tento omyl snažil vysvetliť, oni sa rozhodnú v tejto hre pokračovať. 
Môj názor: Tak do tohto seriálu som sa púšťala len kvôli videu, ktoré som videla na youtube. Zaujalo ma a preto som si ho pustila. Ani nechápem, ako som sa dostala na koniec druhej sérií a stala som sa na ňom tak trochu závislá. Možno vás odradí to, že tam ide o lesbičky, ale tých si moc neužijete, ale aj tak si na ne zvyknete. Prijemny návykový seriál. 
Moje hodnotenie: 9/10

10. Shameless
Príbeh súrodencov, na ktorých sa ich rodičia prakticky vykašľali. Snažia sa tak prebiť životom sami s pomocou najstaršej Fiony a ich susedou, ktorý sú zaujímavý pornoherci. Bláznivá jazda sa teda môže začať.
Môj názor: Strašne dlho som rozmýšľala, ktorý seriál vám dám ako číslo 10. A ešte dlhšie som si na tento seriál zvykala, ale....nemohla som sa od neho proste odtrhnúť. :D Strašne ma bavil, nevadila mi občasná nahota a ani nadávky. Proste...ešte som nevidela seriál o chaotickej rodine, ktorý hovorí o deťoch alkoholika a k tomu dáva tak veľa humoru. Strašne ma bavil a teším sa na novú sériu. Určite odporúčam a nenechajte sa odradiť prvými časťami a dajte mu šancu. :-)
Moje hodnotenie: 9/10

BONUS (2):
Okey, čo by to bol príspevok bez bonusov? :D 

11. The Carrie Diaries
Píše sa rok 1984 a ten nie je pre mladú Carrie a jej sestru a otca ľahký. Snažia sa vysporiadať so smrťou matky a manželky. Kým otec si myslí, že Carrie je na stáži vo firme v NY, ona sa pri jednom incidente v obchode zoznámi s niekým, kto pracuje v časopise, ktorý udáva trendy doby. Ocitá sa teda v dvoch prácach a žije tak svoj a otcov sen. 
Môj názor: Strašne milý seriál, ktorý ma skutočne prekvapil. Netušila som, že ma tak bude baviť a to som ho začala pozerať len kvôli hlavnému hrdinovi. Skvelý seriál na oddych, ktorý vás dostane a vy si ani nebudete uvedomovať, že seriál nie je zo súčastnosti.
PS: Áno, viem, že je vám názov povedomí. Sú totiž aj knihy, ktoré som samozrejme NEČÍTALA. :D  
Moje hodnotenie: 10/10 (chceeeem pokračovanie :( )


12. Young and hungry
Mladý a bohatý podnikateľ si najme mladé dievča, ktoré má byť jeho kuchárkou. 
Môj názor: Okey....totálne neviem, prečo ho sem dávam, ale musím ho sem dať. Seriál som pozrela za jeden deň a keď som videla prvú časť, proste som ho musela pozerať, kým som nebola na 10 epizóde. Úplná oddychovka s mojou obľúbenou herečkou, ktorú som už dlho nevidela a som rada, že ju tak obsadili, lebo sa tam strašne hodila. Odporúčam!!! :-)
Moje hodnotenie: 10/10 

3 komentáre:

  1. Videla si už nový diel Arrow? Ten je úplne neskutočný. Ja som normálne v šoku a nechápem ako to tvorcovia mohli urobiť. A teraz čakať vyše mesiaca... to nezvládnem! :O

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Arrow je úplne úžasný... ja som dnes dopozerala posledný diel pred dlhou pauzou a je to fakt hrozné :D s Maťou som na tom rovnako, ako to mohli spraviť? :O:O

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja viem! :O Videla som ho dnes poobede. Skoro som odpadla na konci. Nevydržím to do januára. :( A ešte, ako vyznal lásku Felicity. Niečo nádherné. <3

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!